Chirurgia refractivă


Porţi ochelari sau lentile de contact?

Dacă suferi de miopie, hipermetropie sau astigmatism, poţi să renunţi la orice lentilă de vedere, cu ajutorul laserului cu excimeri. În plus, datorită tehnicii de ultimă oră:

  • nu necesită internare
  • este nedureroasă
  • riscurile sunt practic inexistente
  • durează foarte puţin
  • oferă o calitate ridicată vederii
  • asigură o perioadă de recuperare scurtă

În 2011, am introdus în premieră în România tehnologia Femtosecond, ultima generaţie de lasere utilizate în tratamentele oftalmologice.

Cum decurge operaţia?

În urma unui consult amănunţit, medicul oftalmolog va determina dacă eşti sau nu candidat pentru intervenţia cu laser şi îţi va propune tehnica operatorie recomandată în cazul tău. Fixăm împreună cu tine data intervenţiei, după care te aşteptăm în ziua stabilită în una din clinicile Vista Vision. Vei primi recomandarea de a nu mai purta lentile de contact cu două săptămâni înainte de operaţie, dacă este cazul.

În ziua intervenţiei, ţi se va face o anestezie prin picături. Operaţia propriu-zisă durează foarte puţin, de ordinul câtorva minute. Imediat după operaţie vei observa o îmbunătăţire majoră a vederii. În funcţie de tipul intervenţiei, perioada de recuperare poate fi de la câteva ore, până la câteva săptămâni. În special în cazul laserului Femtosecond, nu sunt puţini pacienţii care au mers la serviciu încă din primele zile de după operaţie.

Tehnici LASER

Descoperă tehnologia laser care te ajută să renunţi la ochelari: click aici

Afecţiuni

Află mai multe despre afecţiunile ce pot fi tratate prin intermediul chirurgiei refractive!

Solicită informaţii

Mai mult

Recomandă pagina ...