Operaţia de glaucom

Descoperit în faze primare, glaucomul nu necesită intervenţie, dar dacă acesta este într-o fază avansată soluţia chirurgicală trebuie aplicată rapid, pentru a evita complicaţiile.

Dacă medicul oftalmolog determină că boala este într-o fază avansată, acesta va recomanda fără amânare intervenţia chirurgicală.

Cum decurge operaţia de glaucom?

Operaţia de glaucom se poate realiza prin două metode: intervenţie laser sau intervenţie chirurgicală. În funcţie de organismul pacientului, dar şi în urma recomandării medicale, se poate opta pentru una dintre cele două variante. Practic, se urmăreşte crearea unui canal de dimensiuni microscopice pentru drenarea lichidului din ochi în vederea eliberării presiunii acumulate.

Intervenţia se realizează sub anestezie locală, parabulbar, şi durează puţin. În urma acesteia vei putea pleca acasă, fără a mai fi necesară internarea.

Crezi că suferi de glaucom? La Vista Vision găsim soluţia cea mai potrivită pentru remedierea acestuia. Contactează-ne gratuit la 0800 884 782 sau prin intermediul formularului din dreapta paginii!

Intervenția pentru remedierea glaucomului este de 1000 lei per ochi.

Pentru mai multe informații exacte legate de investigații și prețuri, vă rugăm să ne contactați la numărul gratuit de telefon 0800 884 782.
Vista Vision își rezervă dreptul de a modifica prețurile sericiilor, fără aviz prealabil.

 

Chirurgia refractiva

Solicită informaţii

Mai mult

Recomandă pagina ...