Remedierea glaucomului

Prin intervenție laser sau intervenție chirurgicală

Remedierea glaucomului

Descoperit în faze primare, glaucomul nu necesită intervenție chirurgicală, dar dacă acesta este într-o fază avansată soluția chirurgicală trebuie aplicată rapid, pentru a evita complicațiile.

Dacă medicul oftalmolog determină că boala este într-o fază avansată, acesta va recomanda fără amânare intervenția chirurgicală.

⏺️Cum decurge operația de glaucom?

Operația de glaucom se poate realiza prin două metode: intervenție laser sau intervenție chirurgicală. În funcție de organismul pacientului, dar şi în urma recomandării medicale, se poate opta pentru una dintre cele două variante. Practic, se urmărește crearea unui canal de dimensiuni microscopice pentru drenarea lichidului din ochi în vederea eliberării presiunii acumulate.

Intervenția se realizează sub anestezie locală, parabulbar, și durează puțin. În urma acesteia, pacientul va putea pleca acasă, fără a mai fi necesară internarea.

Remedierea glaucomului

PRESERFLO MICROSHUNT

ℹ️PRESERFLO MicroShunt - reprezintă soluția inovativă în chirurgia GLAUCOMULUI.
În clinicile VISTA VISION v-am obișnuit cu cele mai noi soluții medicale din aria medicinei moderne, ce vizează oftalmologia. Suntem mereu preocupați să participăm la cele mai prestigioase congrese de medicină oftalmologică, să cunoaștem și să aplicăm cu succes cele mai noi tehnici medicale, unde să folosim cele mai avansate tehnologii care sunt utilizate în medicina oftalmologică globală.

GLAUCOMUL este una din patologiile oculare căreia trebuie să-i fie acordată o atenție deosebită.
De aceea, în clinicile VISTA VISION utilizăm în tratarea lui o tehnică nouă, minim-invazivă cu ajutorul PRESERFLO MicroShunt.

GLAUCOMUL este a doua cauză de pierdere a vederii la nivel mondial! El nu se manifestă întotdeauna clinic, dar poate fi descoperit în timpul unui control oftalmologic.
Pentru sănătatea ochilor tăi, îți recomandăm ca măcar o dată pe an să efectuezi o consultație oftalmologică!

ℹ️PRESERFLO MicroShunt este un dispozitiv medical inovativ utilizat în chirurgia glaucomului, conceput pentru a reduce presiunea oculară.

PRESERFLO MicroShunt este:
▫️ proiectat pentru a drena excesul de lichid din ochi, ceea ce poate reduce presiunea oculară și preveni pierderea ulterioară a vederii
▫️ proiectat pentru a rezista în ani
▫️ utilizat pentru a diminua folosirea altor medicamente
▫️ conceput a reduce complicațiile
▫️ utilizat pentru a oferi recuperare mai rapidă decât în chirurgia tradițională
▫️ este potrivit pentru aproape toți pacienții care suferă de glaucom

⏺️ Intervenția poate fi efectuată sub anestezie locală, fără internare.

Glaucomul este o afecțiune a ochilor caracterizată prin deteriorarea progresivă a nervului optic, adesea asociată cu o creștere a presiunii intraoculare. Scopul principal al intervenției chirurgicale cu MicroShunt este de a reduce presiunea intraoculară și a preveni, astfel, deteriorarea nervului optic.
Procedura cu MicroShunt este concepută pentru a fi mai puțin invazivă decât alte proceduri chirurgicale pentru glaucom și pentru a oferi o opțiune de tratament mai eficientă, mai puțin invazivă și mai sigură pentru pacienți.

⏺️ Este important să discuți cu medicul tău oftalmolog, pentru a determina dacă PRESERFLO MicroShunt este potrivit pentru situația ta specifică și pentru a obține informații detaliate despre procedură și beneficiile ei.
PRESERFLO MICROSHUNT

Citește și...

Teste diagnostic

Detectarea timpurie a problemelor de vedere

Citește mai mult

Chirurgia retiniană

Pentru afecțiunile localizate la nivelul retinei

Citește mai mult

Remedierea cataractei

Singurul tratament valid este cel chirurgical

Citește mai mult

Chirurgia refractivă

Scapă de ochelari cu ajutorul laserului!

Citește mai mult
Apelurile către numărul nostru Telverde 0800884782 sunt gratuite din orice rețea din România!