Testimoniale

Am fost operat de cataractă. Cuvintele de mulțumire sunt puține și sărace față de prestație și comportamentul unor oameni - și aici includ și personalul participant la serviciul medical, începând de la oficiul de primire, până la asistenții de specialitate, parte ai unui organism armonizat (...). MULȚUMESC , este un simplu cuvânt, dar este din suflet și exprimă valoarea unui alt cuvant simplu, dar al cărui valoare nu se poate estima - VĂD.

Traian S. - pacient din Orșova

Recomand din toată inima ! Am fost operată la Baia Mare – chirurgie laser refractivă.
Sunt încântată să mă privesc de fiecare dată în oglindă, fără ochelari. Uneori nu-mi vine să cred, una dintre cele mai bune realizări din viața mea și una dintre dorințele mele !
Multă sănătate întregii echipe, personalului și încurajez orice pacient să le treacă pragul!

Claudia G. - pacientă din Baia Mare

Cei mai buni medici și chirurgi oftalmologi...m-am operat la ei și sunt foarte mulțumită! Vedeam cu un ochi în ceață totală, acum văd foarte clar!!! Mulțumesc și recomand călduros! Aparaturi ultramoderne.

Daniela Ana M. - pacientă din Timișoara

Cei mai buni în ceea ce fac(...)mulțumesc pentru acest vis împlinit, după 27 de ani în care am purtat ochelari, am putut să renunț la ei prin chirurgie laser refractivă. Foarte profesioniști. Vă mulțumesc pentru tot!

Andrada R. - pacientă din Drobeta Turnu- Severin

Seriozitate și profesionalism! O clinică cu o echipă minunată și cu dotări de top! Recomand tuturor celor care au probleme de vedere, dar și celor care vor să facă un consult oftalmologic!

Bogdan U. - pacient din Baia Mare

Apreciez profesionalismul și devotamentul întregului personal medical! Vederea mea este acum foarte bună! Vă mulțumesc din suflet! Felicitări pentru tot ceea ce faceți pentru pacienți!

Rodica I. - pacientă din Timișoara